pátek 7. srpna 2009

Reinstall

A nadesel cas na reinstalaci windows. Jenze preuzasny widle se nezachovaly moc fer a smazly grub. Boot loader jsem mela v MBR, ted po nove instalaci jsem ho umistila na linuxovy oddil. Tam uz snad priste Win nesahnou! A taky jsem datovou partition z ntfs zmenila na ext3, protoze byl problem pri uspani windows, ze si ho porad drzely. Vyreseno.
Takze wokna byly cisty jak svata panna a linux nesel nabootovat. Stala jsem pred rozhodnutim, co delat. A kdyz jsem si vzpomnela na vsechny peripetie s mdr09.0, tak jsem rekla...PREINSTALOVAT taky. Jak jsme se v tom porad stourali a vrtali, tak tam bylo tolik veci sice fungujicich, ale proste v tom byl bordel...
Heh, a jak to v zivote byva - zenska ma vzdycky pravdu.
Hroch mi tvrdil, ze jsem mela verzi mandrivy 2009.1 a ja zas vedela, ze ne, ze to byla 2009.0. Poznalo se to tak, ze pouzil vypalenou instalacku (prvne jsme to instalovali z disku) a vysledkem bylo neco jinyho nez posledne. Zas jsem mela pravdu:)
O tom, ze instalace probihala natrikrat se nebudu radsi ani zminovat, nebo se nastvu... Proste kdyz jasne reknu preinstalovat normalne natvrdo a hned, tak tim myslim preinstalovat normalne, natvrdo a hned. Ne, on musel dat opravit.... Ztrata casu. No, aspon vim, komu uz svuj komp nikdy nepujcim! Samozrejme, ze to nezabralo, vsechno se akorat po... jeste vic a muselo se natvrdo nacisto znova. GRRRRRR!!!
Mdr 09.1 je luxusni, prijde mi, ze se hodne podoba vistam, ale proste fuck off M$:) Jedinej zadrhel vidim zatim v tom, ze kdyz pripojim sluchatka, tak mi to nehraje. Ale je to tim, ze jejich jack-dirka neni napajena, protoze mi vzdycky svitila cervene a ted ne. Nejak se v tom musim postourat a prijit na to:).
Takze hlavu vzhuru a enjoy both new reinstalled OS...

3 komentáře:

  1. Teda... co to tu ctu? Mne uz nikdy ntb nepujcis?! Zrovna ted, kdyz mam tolik napadu co kde postelovat... :(

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a proc je tu cas komentare 09:30, kdyz je 18:30 :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nice post thank you Tiffany

    OdpovědětVymazat